Авторынок Украины. Покупка, продажа новых и подержанных автомобилей, мотоциклов, грузовиков, микроавтобусов и спецтехники.

9384 легковых   1163  грузовых   433 новых автомобилей  в продаже

 

Предложения автосалонов

Поиск легковых автомобилей

Поиск грузовика

Продать легковой автомобиль

Продать грузовик

Советы по эксплуатации

ПДД, законы

МРЭО, ГАИ

Автомир

АвтоУкраина

Тест-драйвы

Пресс-релизы

Фотогалерея

Ссылки

Помощь

Контакты

Лазерные цветные мфу Hp
aversdm.ru

АВТОСАЛОНЫ

АВТОМАГАЗИНЫ

СТО

ОПТ

КРЕДИТОВАНИЕ

СТРАХОВАНИЕ

Автокредитование становится доступнее

архив

Опубликовано: 17.8.2009

Корпорація УкрАВТО та Астра-Банк розширюють співробітництво в рамках нової програми автокредитування, яка почала діяти з 16 липня 2009 року. Відтепер, умови для придбання автомобіля у кредит стали ще привабливішими. Якщо раніше відсоткова ставка становила – 5,59%, то згідно нових умов - лише 0% річних у гривні. Завдяки таким нововведенням, придбання автомобіля стає ще більш доступним.

Щоб скористатися кредитною пропозицією, достатньо прийти у будь-який із салонів УкрАВТО у період з 7 серпня до 31 жовтня 2009 року та оформити кредит на місці. Це зроблено для максимальної зручності клієнта, щоб позбавити його від багатократних відвідувань банку і автосалону. Для оформлення кредиту необхідно мати лише 25 % його вартості, при цьому кредитування здійснюється на строк до 7 років. Кредит видається у національній валюті. Сума кредитування досягає 500 000 грн. Це найкращі умови, що надають можливість автолюбителям придбати омріяний автомобіль, не маючи повної суми його вартості.

«Зважена довгострокова програма фінансування придбання авто, в першу чергу, орієнтована на підтримку наших клієнтів. Великий вибір автомобілів, їх надійність, висока якість післяпродажного обслуговування, широка дилерська мережа і вигідна кредитна пропозиція – фактори, що спонукають придбати авто в мережі салонів УкрАВТО» - прокоментував Голова правління Козіс О.М.

Програма кредитування поширюється на всі бренди, які представлені у мережі УкрАВТО: Chevrolet, Opel, Mercedes-Benz, Cadillac, Chrysler, Jeep, Dodge, Renault, KIA, ZAZ, Lanos, LADA, Chery.

<<< И начинает Всеукраинский рейд "Внимание! Дети – на дороге!"         В Украине стартовали продажи обновленного Kia Magentis >>>


карта сайта | о проекте