Авторынок Украины. Покупка, продажа новых и подержанных автомобилей, мотоциклов, грузовиков, микроавтобусов и спецтехники.

9303 легковых   1158  грузовых   433 новых автомобилей  в продаже

 

Предложения автосалонов

Поиск легковых автомобилей

Поиск грузовика

Продать легковой автомобиль

Продать грузовик

Советы по эксплуатации

ПДД, законы

МРЭО, ГАИ

Автомир

АвтоУкраина

Тест-драйвы

Пресс-релизы

Фотогалерея

Ссылки

Помощь

Контакты

АВТОСАЛОНЫ

АВТОМАГАЗИНЫ

СТО

ОПТ

КРЕДИТОВАНИЕ

СТРАХОВАНИЕ

И начинает Всеукраинский рейд "Внимание! Дети – на дороге!"

архив

Опубликовано: 20.8.2009

Слід нагадати, що тільки за 7 місяців поточного року в Україні скоєно понад 1 тис. 900 дорожньо-транспортних пригод за участю та з вини дітей, в яких 97 - загинуло, та понад 2 тис. неповнолітніх отримали травми. Чимало турбот виникає у працівників Державтоінспекції з початком нового навчального року. Зазвичай, у перші дні вересня спостерігається сплеск дитячого дорожньо-транспортного травматизму, викликаний тим, що діти за літній період, перебуваючи на відпочинку, відвикають від інтенсивного дорожнього руху.

Саме тому з метою активізації роботи з попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму напередодні та в перші дні нового навчального року, узагальнення та розповсюдження кращих форм і методів профілактичної роботи серед школярів, привернення уваги громадськості до проблем гарантування безпеки руху неповнолітніх з 20 серпня за ініціативою ДДАІ МВС України розпочато Всеукраїнський конкурс-рейд “Увага! Діти - на дорозі!”, який триватиме до 20 вересня. Відповідно до умов його проведення в перші дні навчального року в усіх класах загальноосвітніх навчальних закладах відбудуться Єдині уроки з вивчення правил дорожнього руху.

Саме тому 1 вересня особовий склад підрозділів Державтоінспекції візьме участь у проведенні шкільних тематичних заходів, а патрульні екіпажі ДАІ будуть максимально наближені до загальноосвітніх навчальних закладів на період масового руху дітей.

Не буде зайвим і батькам приділити належну увагу вихованню в родині безпечних навичок поведінки на дорозі, пройти з малечею безпечним шляхом до школи і зворотно, акцентуючи при цьому увагу на можливих небезпечних ситуаціях.

<<< В Украине начали изымать автомобили у водителей, которые уклоняются от уплаты штрафов         В Украине стартовали продажи обновленного Kia Magentis >>>


карта сайта | о проекте