Авторынок Украины. Покупка, продажа новых и подержанных автомобилей, мотоциклов, грузовиков, микроавтобусов и спецтехники.

9272 легковых   1158  грузовых   433 новых автомобилей  в продаже

 

Предложения автосалонов

Поиск легковых автомобилей

Поиск грузовика

Продать легковой автомобиль

Продать грузовик

Советы по эксплуатации

ПДД, законы

МРЭО, ГАИ

Автомир

АвтоУкраина

Тест-драйвы

Пресс-релизы

Фотогалерея

Ссылки

Помощь

Контакты

АВТОСАЛОНЫ

АВТОМАГАЗИНЫ

СТО

ОПТ

КРЕДИТОВАНИЕ

СТРАХОВАНИЕ

Популярность Chevrolet достигает новых рекордов

архив

Опубликовано: 6.8.2008

Компанія «УкрАвтоЗАЗ-Сервіс», офіційний дистриб’ютор марки Chevrolet в Україні (підрозділ Корпорації УкрАВТО), за перші 6 місяців 2008 року реалізувала більше 30 000 автомобілів Chevrolet (без урахування продажу автомобілів Chevrolet Niva).

Компанія щиро вітає всіх власників і прихильників легендарного бренду Chevrolet, який для українців вже став народним автомобілем. Для багатьох Chevrolet є довгоочікуваним, бажаним другом, без якого вже важко уявити пересування по місту, виїзди на природу чи подорожі по Україні.

Черговий рекорд Chevrolet підтверджує виняткову популярність цих автомобілів серед українських споживачів. Клієнти високо цінують переваги, які пропонує офіційний дистриб'ютор в Україні: широкий модельний ряд, розвинену дилерську мережу, стабільну гарантійну політику автомобілів марки Chevrolet. Оптимальне співвідношення ціна-якість, великий вибір моделей, високі експлуатаційні показники вже протягом п'яти років відповідають очікуванням споживачів, приваблюючи усе більше й більше автомобілістів. Для когось Chevrolet став першим «бензиновим другом», для інших надійним помічником, є ті, хто «пересів» на Chevrolet, прагнучи зручності та безпеки на дорозі, але кожен власник цих автомобілів отримав якісне керування та свободу комфортного руху в будь-якому напрямку.

Авторитет бренду підтверджує і його найпопулярніша модель в Україні - Chevrolet Aveo, який стабільно займає друге місце серед найпопулярніших моделей нових легкових автомобілів на протязі останніх двох років (за даними AUTO-Consulting). А інноваційна політика виробника дозволяє покупцям регулярно отримувати нові моделі та успішно задовольняє їх очікування. Так, з червня в Україні можна придбати новий Chevrolet Aveo хетчбек в 3-х дверному або 5-тидверном кузові, з механічною або автоматичною коробкою передач. За прогнозами Генерального директора компанії «УкрАвтоЗАЗ-Сервіс», Вахтанга Васадзе, до кінця року планується продати п'ять тисяч оновлених Aveo хетчбек і, таким чином, збільшити долю хетчбеків в загальному обсязі продажу автомобілів до 25% відсотків.

Модельний ряд Chevrolet в Україні представляють: новий Aveo Hatchback, Aveo Sedan, Lacetti Hatchback, Lacetti Sedan, Lacetti Wagon, Tacuma, Epica, Captiva та Chevrolet Niva.

І судячи з його широкого охвату, можна сміливо стверджувати, що в автомобілів Chevrolet нові рекорди популярності ще попереду.

Нагадаємо, що в Україні зменшено ціни на популярні моделі Chevrolet - на Chevrolet Aveo седан з двигуном 1,6 на 1750 грн. та на Chevrolet Lacetti - на 2000 грн.

Справка: ТОВ «УкрАвтоЗАЗ-Сервіс» (входить до складу підприємств Корпорації «УкрАВТО») є офіційним дистриб’ютором Chevrolet в Україні з 2003 року. За цей час понад 140 000 автомобілів легендарного бренду Chevrolet знайшли своїх власників в Україні. Дилерська мережа компанії включає 62 підприємства (177 пунктів продажу Chevrolet) по всій Україні.

<<< Европейский сэконд-хэнд подешевеет еще на 12%         В Англии состоялась презентация Land Rover LR2 >>>


карта сайта | о проекте