Авторынок Украины. Покупка, продажа новых и подержанных автомобилей, мотоциклов, грузовиков, микроавтобусов и спецтехники.

9272 легковых   1158  грузовых   433 новых автомобилей  в продаже

 

Предложения автосалонов

Поиск легковых автомобилей

Поиск грузовика

Продать легковой автомобиль

Продать грузовик

Советы по эксплуатации

ПДД, законы

МРЭО, ГАИ

Автомир

АвтоУкраина

Тест-драйвы

Пресс-релизы

Фотогалерея

Ссылки

Помощь

Контакты

АВТОСАЛОНЫ

АВТОМАГАЗИНЫ

СТО

ОПТ

КРЕДИТОВАНИЕ

СТРАХОВАНИЕ

Chevrolet Aveo – от 80 000 грн

архив

Опубликовано: 16.3.2009

Офіційний дистриб’ютор автомобілів Chevrolet в Україні, компанія «УкрАвтоЗАЗ-Сервіс» (входить до складу підприємств Корпорації «УкрАВТО») повідомляє про зниження цін на автомобілі Chevrolet Aveo з 20 лютого 2009 р. Тепер Chevrolet Aveo хетчбек в дилерській мережі в Україні коштує від 80 000 грн. Нова ціна Chevrolet Aveo седан – від 81 300 грн.

Таким чином, дистриб’ютор ще раз доводить, що Chevrolet Aveo є дійсно найкращим вибором для покупців в співвідношення «ціна-якість».

Це підтверджує популярність Chevrolet Aveo в Україні: в 2008 році в Україні зареєстровано понад 33 000 автомобілів Aveo. А всього, за період 2003-2008 р.р. в Україні знайшли своїх власників понад 96 000 таких автомобілів. У вересні-грудні 2008 р. саме Chevrolet Aveo надали найбільшу перевагу при купівлі нового легкового авто в Україні у вересні-грудні 2008 р. – він став першим в рейтингу нових легкових автомобілів і Україні. За результатами року Chevrolet Aveo став Лідером продажу малого класу за підсумками Національного автомобільного рейтингу – «Авторейтинг 2008», який проводився в рамках «Автомобіль Року в Україні 2009».

Доведено, що Chevrolet Aveo надає покупцям можливість вибору. В Україні цей автомобіль продається в кузовах седан та хетчбек. При чому хетчбек є на вибір в двох версіях: 5-ти дверній та 3-дверній. Можна за смаком обрати трансмісію – автоматичну або механічну. Автомобілі Aveo комплектуются двигунами об’ємом 1.5 л (86 к.с.), а седан можна обрати й з двигуном 1.6 л (106 к.с.).

Chevrolet Aveo пропонує на вибір декілька комплектацій. Наприклад, максимальна комплектація Aveo седан включає всі атрибути сучасного комфортного авто: подушки безпеки водія та пасажира, ABS, кондиціонер, електросклгопідйомники передніх та задніх дверей, гідро підсилювач керма, іммобілайзер, тахометр, центральний замок, передні протитуманні фари.

Chevrolet Aveo - незамінний для переміщення по місту, маневрений та легкий в управлінні. Він стає стильним аксесуаром для молоді. Він до вподоби як чоловікам, так і жінкам. Його обирають як перший автомобіль, і як повноцінне сімейне авто.

Новий Chevrolet Aveo хетчбек, представлений в Україні в середині 2008 року, одразу ж розширив коло прихильників легендарного Chevrolet. Головною особливістю нового хетчбеку є яскравий, амбіційний зовнішній дизайн, оптимізована конструкція кузова, стильний, комфортний, високоякісний салон. Як і всі автомобілі Chevrolet, нові Chevrolet Aveo хетчбек володіють прекрасними показниками по співвідношенню «ціна-якість», що втілилось у впевнену перемогу в однойменній номінації «Автомобіль Року 2009».

Модельний ряд Chevrolet, який представляє в Україні дистриб’юторська компанія УКрАвтоЗАЗ-Сервіс, включає:

Aveo, ціна від 80 000 грн.

Lacetti, ціна від 106 200 грн.

Epica, ціна від 161 975 грн.

Captiva, ціна від 224 064 грн.

Tacuma, ціна від 143 191 грн

Chevrolet NIVA, ціна від 91 220 грн.

Детальну інформацію можна отримати у дилерів Chevrolet. Тел. 8-800-500-23-30 (дзвінки зі стаціонарних телефонів на території України безкоштовні).

<<< К лету Укравтодор планирует отремонтировать все дороги в Украине         В Англии состоялась презентация Land Rover LR2 >>>


карта сайта | о проекте