Авторынок Украины. Покупка, продажа новых и подержанных автомобилей, мотоциклов, грузовиков, микроавтобусов и спецтехники.

9272 легковых   1158  грузовых   433 новых автомобилей  в продаже

 

Предложения автосалонов

Поиск легковых автомобилей

Поиск грузовика

Продать легковой автомобиль

Продать грузовик

Советы по эксплуатации

ПДД, законы

МРЭО, ГАИ

Автомир

АвтоУкраина

Тест-драйвы

Пресс-релизы

Фотогалерея

Ссылки

Помощь

Контакты

АВТОСАЛОНЫ

АВТОМАГАЗИНЫ

СТО

ОПТ

КРЕДИТОВАНИЕ

СТРАХОВАНИЕ

Volvo S80 Executive - новый стиль шведской роскоши

архив

Опубликовано: 25.12.2007

Скромна елегантність, а не крикливий шик. Ось сама суть шведської розкоші. Матильда Там, яка вивчає сучасні тенденції в дизайні, сідає у Volvo S80 Executive у пошуках коріння шведського стилю і знаходить природу і тишу.

Історично поняття „розкіш” асоціюється з чимось рідкісним і дорогоцінним. У заможному західному суспільстві, з його достатком споживацьких товарів, ті речі, що не можуть бути легко оцінені в грошовому еквіваленті (наприклад, простота, тиша, час, піклування та довіра) стають новим типом розкоші.

Volvo S80 Executive стає новим кроком корпорації Volvo Car у сегмент люкс. Та при цьому компанія не забуває про свої основні цінності: безпеку та сучасний дизайн.

Ці цінності мають глибоке коріння у шведській спадщині – спокійній красі краєвидів, дбайливому ставленні до довкілля та увазі до практичних деталей. Шведська розкіш спокійна і проста. Їй притаманні витончені, елегантні деталі та інтелектуальна, продумана функціональність – усе витримано в дусі „справжня краса йде зсередини”. Це альтернатива культурі шику та гламуру, що стали такими популярними в останні роки. Шведський стиль - це стиль для людей впевнених, інтелігентних та мислячих, для тих, хто хоче мати авто, яке б демонструвало гарний смак його власника.

Сільвія Гюллсдорф, директор проекту з розробки нового S80 Executive, розповідає про шведське розуміння розкоші: „Шведи носять скромні, невеличкі прикраси, а не масивні золоті ланцюги. Шведські меблі мають просту і чисту естетику, та при цьому є дуже практичними і зручними. Око справжнього знавця і тонкого цінителя здатне побачити і зрозуміти як дизайн, так і якість, притаманні шведській розкоші”.

Щоб зрозуміти новий вимір розкоші, який пропонує корпорація Volvo Car у вигляді Volvo S80 Executive, потрібно ретельно вивчити багату шведську спадщину.

"Стокгольмський архіпелаг – найкраща таємниця Швеції”, - каже Хосе Л. де ла Вега, головний дизайнер Volvo Car зі стратегічного дизайну.

Пропрацювавши в компанії сімнадцять років, він захоплено змальовує свою любов до простої краси шведської природи - ту саму любов, з якою шведи ставляться до своїх чудових озер, широких ланів та безмежних морських просторів.

Ця природа мала значний вплив на створення нового Volvo S80 Executive. М’які, та водночас виразні лінії визначають силует автомобіля, а плавно вигнута панель приладів подумки переносить нас до ланів, на яких нещодавно випав сніг.

Прості і чисті форми природи, північне сяйво знайшли своє втілення в оригінальних рішеннях дизайну, що дарують домашній затишок навіть тоді, коли ви далеко від дому. Важливим моментом у шведській розкоші є відчуття спокою, злиття з природою, існування за межами часу і простору. Просторий салон дає не лише захист та якість, але і відчуття, що про вас піклуються. Завдяки цим рисам розумієш, скільки часу та уваги було вкладено командою дизайнерів для того, щоб подарувати клієнту максимальний комфорт і безпеку.

Кінцевою метою розробників було зробити їзду в цьому авто комфортною, динамічною і безпечною, повністю контрольованою. S80 – це перший Volvo, оснащений системою Адаптивного круїз-контролю з функцією попередження про зіткнення та допоміжним гальмуванням. Ця система утримує обрану відстань до автомобіля попереду. Якщо відстань скорочується настільки швидко, що є загроза зіткнення, система попереджає водія та заздалегідь готує гальмову систему. Для шведів та більшості людей з усього світу можливість піклуватися про себе та своїх пасажирів – це важлива форма розкоші, яку пропонує автомобіль S80 Executive.

Шведи, проте, не люблять хвалитися. Як наслідок, вони завжди уникали навмисно показних речей. І хоча Volvo був зажди відомий як виробник безпечних та високоякісних автомобілів, прийшов час підсилити положення Volvo Cars у сегменті люкс.

Коментарі Хосе Л. де ла Вега: „Як вихідцю з іншої культури, мені очевидно, що шведи традиційно цуралися розкоші, вважаючи подібне сибаритство чимось недостойним. В останні роки європейські тенденції дещо змінили ставлення шведів, та мені ясно, що представники цієї нації шукають більш стриману і тонку насолоду. Новий Volvo S80 Executive – це наш ключ до розуміння шведської розкоші. Наш новий розкішний автомобіль має ауру престижу, та водночас є яскравим зразком простого, сучасного шведського дизайну".

Де б ви не жили, ви можете насолоджуватися шведською розкішшю за кермом нового Volvo S80. Це розкіш комфортної, безпечної їзди та чудового стилю.

<<< Toyota сделает "бюджетный" автомобиль и построит еще один завод         В Англии состоялась презентация Land Rover LR2 >>>


карта сайта | о проекте